Welkom bij OSdL!

Centraal gelegen in de Liemers

Met onze locatie in Zevenaar zijn we altijd goed bereikbaar in de regio. Met het oog op de lokale middelbare scholen genieten wij een zeer centrale ligging. Vanaf het Liemers College fiets je binnen 5 minuten naar locatie Zevenaar. Benieuwd?

Orthopedagogisch gespecialiseerd

Uniek aan Orthopedagogische Studiebegeleiding de Liemers is dat we naast reguliere huiswerkbegeleiding ook intensieve en specialistische varianten aanbieden. Deze vinden plaats onder leiding van (ortho)pedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met AD(H)D, dyslexie, -calculie of -fasie, NLD, ODD of vormen van autisme. Meer weten?

Studiebegeleiding De Liemers heeft haar website in een gloednieuw jasje gestoken! Naast een wat gezelligere lay-out kun je nu ook een link vinden naar onze Facebook-pagina, de locaties in Zevenaar en Duiven in Google Maps opzoeken en is alle informatie overzichtelijker geordend zodat u alles snel kunt vinden. 

Onder 'Informatie voor' kunt u persoonlijk toegesneden informatie voor:
- Ouders die overwegen studiebegeleiding te kiezen voor hun kund
- Scholen die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met ons
- Middelbare scholieren zelf die willen lezen wat studiebegeleiding precies inhoudt
- Vakdocenten/stagiaires/studenten die zich willen inzetten voor onze studiebegeleiding

In het menu vind je bij 'Begeleiding' alle recente begeleidingsvormen met bijbehorende tarieven per locatie, Zevenaar of Duiven. Bij 'Werkwijze' kunt u lezen wat wij als belangrijkste ankers beschouwen om een kwalitatieve en efficiënte studiebegeleiding te verzorgen. Alle contact- en adresgegevens vindt u ten slotte onder 'Contact'.

Hebt u vragen over de nieuwe website, laat het ons weten! Stuur een e-mail naar: info@studiebegeleidingdeliemers.nl

 

 

 

Ben je scholier en herken jij je hierin?

"Ik heb er moeite mee om me op mijn huiswerk te richten en loop vaak achter de feiten aan. Het is moeilijk om alle informatie op school mee te krijgen. Doordat ik problemen heb met het in orde maken van mijn huiswerk, is het voor mij lastig om het te combineren met sport en andere hobby’s. Ik heb het gevoel dat ik veel doe, maar krijg telkens teleurstellende resultaten. Of soms weet ik wel dat ik meer had moeten doen, maar zijn er zoveel leuke dingen om me heen die ik dan toch voorrang geef."


Herken jij je hier een beetje in?
Lees verder bij leerlingen, misschien kunnen wij je helpen!

Waar zitten wij in Zevenaar

  • Locatie OSdL Zevenaar
    Jongerencentrum 4ALL
    Engeveldweg 4
    6904 GM Zevenaar

Neem contact op

  • Locatie OSdL
    06-33164139

Partners

Studiebegeleiding Nijmegen   Het logo van Caleidoz Welzijn in Zevenaar    Het logo van jongerencentrum 4ALL in Zevenaar

Logo openbare basisschool Toermalijn   Het logo van de Hogeschool Arnhem Nijmegen   Het logo van Fontys Hogescholen logo Liemerscollege

logo gelrepas logo montferland resize